«Нафтогаз» розповів, як платити за газ онлайн

Поділитися:

Багато абонентів “Нафтогазу” скаржаться на несправність в роботі сайту газової компанії. Так, українці стурбовані тим, що жодна із запропонованих платіжних систем не працює. Через це у споживачів виникають проблеми з погашенням рахунків за газ.

Люди скаржаться, що протягом тижня особистий кабінет сайту my.gas.ua не працює. Після натискання кнопки “Оплатити”, з’являється вікно з чотирма платіжними системами на вибір, але далі не відбувається зовсім нічого. При цьому не допомагає очищення кешу системи, різні браузери і навіть вихід на сайт зі смартфона.

Фахівці Нафтогазу відреагували на звернення споживачів та розповіли, що є ще кілька способів для оплати газових рахунків як онлайн, так і офлайн.

Так, у споживачів завжди є можливість оплатити рахунок за споживання газу в чат-ботах в Viber і Telegram.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України призначив нового офіційного аудитора для вітчизняної компанії з транспортування газу НАК «Нафтогаз» України. Таке рішення український уряд затвердив на своєму позачерговому засіданні в середу, 14 квітня.

Раніше повідомлялося, що в Україні природний газ подорожчає до 7,5-8 гривень за кубометр проти нинішніх 6,99 грн. Така вартість буде діяти протягом року. Про це ЗМІ розповів глава Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Громадської ради при Київській мерії Олег Попенко.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу