Мураєв звинувачує ОП у вимаганні 50% акцій телеканалу «НАШ»

Поділитися:

Євген Мураєв 20 жовтня в ефірі ток-шоу на одному з телеканалів заявив, що на телеканал «НАШ» чинить тиск Офіс президента. Він повідомив, що ОПУ хоче купити половину телеканалу, надсилаючи постійно людей.

У студії була присутня нардеп Ірина Верещук, яка зажадала доказів і прізвищ, але сам Мураєв не зміг відповісти на питання Верещук. Звинувачення прозвучали досить серйозні на адресу Офісу президента.

Після таких гучних звинувачень Офісу Президента Мураєвим виникає логічне питання: чому не звертається до правоохоронних органів з приводу тиску та вимагання? І як на такі звинувачення відреагує Офіс Президента, оскільки це серйозні звинувачення і вони мають резонанс у суспільстві?

У«Першого Ділового» був прецедент під час продовження ліцензії, один з відомих учасників медіаринку зажадав від директора телеканалу хабар у розмірі 2 млн грн. Зупинити спробу вимагання вдалося тільки після звернення власника телеканалу до керівника Нацради Ольги Герасим’юк – ліцензія була успішно продовжена. За що «Перший Діловий» телеканал вдячний Ользі Герасим’юк за її своєчасне втручання і припинення подібної спроби.

Раніше ми повідомляли, що Нацрада може відібрати ліцензію у телеканалу «НАШ».

Нагадаємо, що на початку вересня Нацрада оштрафувала телеканали «Максі-ТВ» і «НАШ» через невиконання рішень і поширення мови ворожнечі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу