МОЗ оголосило тендери на закупівлю медпрепаратів

Поділитися:

У Міністерстві охорони здоров’я України анонсували проведення тендера на закупівлю медичних препаратів: бюрократичні процедури щодо початку закупівель повинні завершитися на цьому тижні. Про це в понеділок, 25 травня, повідомляє міністр охорони здоров’я держави Максим Степанов для українських ЗМІ.

Як вказав чиновник, вже до кінця поточного тижня в Україні офіційно повинен закінчитися підготовчий етап із закупівель ліків.

Іншими словами, вже до кінця останніх чисел травня державне підприємство “Медичні закупівлі України” має оголосити про тендер.

За словами Степанова, для організації подібного тендеру держава повинна була попередньо вирішити питання щодо списку тих ліків, яких потребує Україна. Також потрібна детальна статистика щодо потреб лікарень у кожній з областей держави.

“Всі ці процедури сьогодні на стадії повного завершення, на цьому тижні вони всі будуть пройдені і безпосередньо підприємство” Медичні закупівлі “почне свої тендерні процедури“, – резюмував Степанов.

Як повідомлялося раніше, Кабінет міністрів України відкликав ліцензію у вітчизняній компанії «Текстиль-Контакт», яка займалася виробництвом захисних костюмів для медичних працівників і іноземного експорту на замовлення влади.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу