МОЗ ініціює жорсткий карантин

Поділитися:

У Міністерстві охорони здоров’я України заявили про посилення карантинного режиму в ряді областей України, де випадки інфікування коронавірусом доходять до найвищих позначок. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Через негативну епідеміологічну ситуацію всередині країни, нова хвиля обмежень може торкнутися, як супермаркетів, так і режиму роботи громадського транспорту.

Як прокоментував голова МОЗ, зараз населення зі зрозумілих причин втомилося від ізоляції і обмежень, тому українці стали частіше ігнорувати правила застосування засобів захисту і дотримання соціальної дистанції, що прямо пропорційно вдарило по статистиці захворюваності.

Поки що основним варіантом для вирішення ситуації МОЗ розглядає адаптивний карантин, який буде стосуватися окремих регіонів України.

Важливо сказати, що в п’ятницю, 19 червня, Україна поставила новий антирекорд за кількістю хворих на коронавірус: число дійшло до позначки в 921 випадок за добу.

У зв’язку з цим на Закарпатській області вже впровадили нові карантинні обмеження. Регіон закриває міжобласне повідомлення, а також вводить заборону на роботу дитячих садків і освітніх установ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу