Monobank відмовився оплачувати штрафи клієнтів

Поділитися:

При покупці страхування на авто в Monobank оголосили акцію «Оплатимо за вас, якщо ви отримаєте перший штраф, зареєстрований системою автоматичної фотофіксації». Таким чином, компанія пропонувала клієнтам оплатити перший штраф, зареєстрований системою автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР.

Однак не всім клієнтам сподобалося це нововведення від банку. Один з жителів столиці прокоментував запуск акції в соціальних мережах: “Схоже, і на їхню думку, штрафи за перевищення швидкості – це не про безпеку на дорогах, а про наповнення бюджету. А всі ці чотири тисячі смертей на дорогах і те, що основною причиною, як раз є перевищення швидкості – це все лірика “.

Відповідь від представників банку не змусив себе чекати. У Monobank пояснили, що деякі водії ще не знають про запуск системи фотовідеофіксації порушень ПДР з першого червня, а банк так піклується про своїх клієнтів, тому “була запущена акція, яка дозволить на першому інциденті зробити висновки і не повторювати їх більше”. Аргументом банку також послужило те, що людям стане дуже прикро отримати штраф за незначне перевищення.

Однак на цьому конфлікт не було вичерпано. Незабаром на перший коментар киянина відповів один із засновників банку. Він заявив, що акцію скасують і вибачаться перед усіма клієнтами.

Тому на наступний день про акцію вже не чули.

Раніше повідомлялося, що український банк «Мonobank» прийняв рішення не продовжувати співпрацю з банком Сергія Тігіпка «ТАСкомбанк» і вже від 1 червня розриває всі відносини. Про це повідомляє співзасновник «Monobank» Олег Гороховський. За словами фахівця, після припинення співпраці у банку залишаться каси Універсал Банку, А-Банку і iBox.

Нагадаємо, що в Міністерстві внутрішніх справ України збираються заснувати спеціальний законопроект щодо порушників правил дорожнього-руху, які в разі поганої поведінки на дорозі, будуть позбавлені прав водіння. Про це повідомляє прес-служба відомства на сторінці міністерства в Facebook.

Як прокоментував заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, якщо у водія набереться більше 10 проступків за порушення ПДР, у нього будуть відніматися права до моменту повторного складання іспиту на можливість вести машину.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу