Мінекономіки переорієнтують центри зайнятості

Поділитися:

У Міністерстві економіки України хочуть переорієнтувати державні центри зайнятості для того, щоб забезпечити потреби роботодавців. Про це повідомляє міністр профільного відомства.

Він заявив, що наразі міністерство активно працює над цим питанням.

«На часі питання їх перепрофілювання під потреби роботодавця. Також мова йде про вдосконалення та осучаснення систем навчання, перепідготовки кадрів. Це ряд простих речей, які можна міняти вже зараз в напрямку потреб роботодавців та шукачів», – сказав він.

При цьому чиновник уточнив, що міністерство в рамках цієї реформи збирається організувати зворотний зв’язок з українськими роботодавцями для того, щоб інвестувати гроші в отримання українцями безкоштовної освіти в потрібних галузях економіки. Міністр сказав, що тут будуть враховуватися державні пріоритети.

Нагадаємо, що в Національному банку України (НБУ) озвучили новий прогноз щодо рівня інфляції в поточному році. Про це йдеться у відповідному звіті з боку Нацбанку.

Як кажуть в національного регулятора, за підсумками липня 2021 року споживча інфляція досягла високого значення – всього лише за рік показник збільшився на 10,2%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу