Львівщина Харківщина, Івано-Франківщина – в лідерах по захворюваності на COVID-19

Поділитися:

В Україні визначилися п’ять регіонів-лідерів, які в негативному сенсі відзначилися в якості найнебезпечніших територій за рівнем епідемічної небезпеки всередині країни. Про це свідчать дані з боку Міністерства охорони здоров’я України щодо кількості хворих в тій чи іншій області.

На даний момент в антирейтнгу українських регіонів за кількістю хворих штамом COVID-19 міцно закріпилися Київ, Львівська, Харківська, Одеська та Івано-Франківська області. Там число нових випадків хвороби в рази випереджає результат інших територій.

За останніми даними Ради національної безпеки України, за станом на 9:00 сьогоднішнього ранку, в Києві виявили ще 180 хворих коронавірусом.

У Львівській області ця кількість дійшла до найбільших масштабів – 190 пацієнтів. У Харківській, Івано-Франківській та Одеській області знайшли 142, 127 і 110 випадків відповідно.

Як прокоментували такий негативний результат в Міністерстві охорони здоров’я, небезпека для здоров’я українців все ще над висока, тому громадянам варто й надалі серйозно ставиться, як до карантину, так і до використання засобів індивідуального захисту.

“Потрібно носити маски, дотримуватися соціальної дистанції, користуватися антисептиком. Це дуже прості правила, але вони 100% знижують ризик інфікування коронавірусною хворобою“, – йдеться в повідомленні глави МОЗ.

Нагадаємо, що в четвер, 6 серпня, в Україні зафіксували 1318 нових випадків хвороби коронавірусу: країна який день долає поріг в тисячу нових інфікованих, що говорить про негативну епідеміологічну ситуацію всередині України.

Від початку пандемії вірус виявили у 76 808 українців. На даний момент хворіти продовжують 32 465 осіб. Смертність доходить до 1 819 пацієнтів.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила