Китай буде будувати «Велику стіну імунітету» від коронавируса

Поділитися:

У Китаї ініціюють будівництво «Великої стіни імунітету» в рамках боротьби з коронавірусом та пандемією. Заяву із закликом для країн приєднуватися до ініціативи зробив глава МЗС Китаю Ван І. Також він нагадав, що саме Китай — одна з тих країн, яка поставляє свою вакцину багатьом країнам, що розвиваються, у світі.

Відомо, що країна поставила вже більше ніж 480 млн доз своєї вакцини. Всередині ж країни вже зроблено близько 1,3 млрд доз вакцин, і це при тому, що Китай раніше всіх країн почав масову вакцинацію своїх громадян.

Раніше повідомлялося, що ЄС запускає коронавірусні паспорти. Документ повинен полегшити подорожі та впорядкувати санітарний контроль на кордоні. Ініціатором виступила свого часу Єврокомісія. Щепленим від коронавірусу громадянам ЄС імунний паспорт видається безкоштовно, його визнають все 27 країн блоку.

Також ми писали й про те, що Китай пішов на нову конфронтацію з США. Чиновник заявив, що у США є побоювання з приводу того, що зараз Китаю всіляко ухиляється від ядерної стратегії мінімального стримування.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу