Хакери звинуватили Ілона Маска в знущанні з людей

Поділитися:

Спільнота хакерів Anonymous засумнівалися, що Ілон Маск щиро хоче поліпшити світову економіку, і звинуватило главу Tesla в знущанні з людей.

Причиною такої поведінки хакерів стало надмірний вплив Ілона Маска на курс біткоїну. Так, після заяв глави Tesla в Твіттері, біткоїн то різко обвалюється, то навпаки, підіймається. Тому хакери Anonymous звинуватили мільярдера в надмірному впливі і зневазі до інвестицій звичайних людей. Вони пообіцяли помсту Маску.

Відповідну заяву вони оприлюднили у відеозверненні.

“Поки у працьовитих людей мрії руйнуються через ваші публічні істерики (твіти), ви продовжуєте знущатися з них. Ви можете вважати себе найрозумнішою людиною, але тепер ви зустріли гідного суперника. Ми Anonymous. Ми легіон. Ми йдемо”, – заявили хакери.

Крім того, вони відзначили, що прагнення Маска до поліпшення світової економіки уявне.

“Схоже, що ваше прагнення врятувати світ більше пов’язано з комплексом переваги і рятівника, ніж з реальною турботою про людство”, – додали в повідомленні.

Нагадаємо, що оголошення про початок старті нового напряму Ілон Маск, гендиректор компанії Tesla, зробив ще в 2015 році, проте тільки зараз воно почало розвиватися і набирати обертів. Йдеться про енергетичний бізнес, а головною причиною цього стала популярність систем зберігання електроенергії Megapack.

Раніше повідомлялося, що американська компанія «SpaceX» в черговий раз запустила нову серію супутників в космос. Це сталося в суботу, 15 травня. Пряма трансляція знаменної події велася на просторах YouTube.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу