Багатодітним сім’ям розповіли, як отримати допомогу до 1 вересня

Поділитися:

Кабінет міністрів України надасть додаткову соціальну допомогу багатодітним сім’ям напередодні 1 вересня. Про це повідомляє глава українського уряду.

Він вказав, що допомога на одну сім’ю складе 2 тисячі гривень. Всього уряд планує профінансувати допомогу для 145 тисяч дітей. Програму профінансують на 290 млн гривень.

Виплати торкнуться всіх малозабезпечених сімей, де станом на 1 серпня є діти від 6 до 18 років. При цьому ніяких додаткових звернень для цього робити не потрібно – кошти будуть нараховані автоматично.

«Жодного звернення подавати не потрібно. Виплати будуть проведені органами соціального захисту населення. Загальний розмір програми складе 290 млн гривень. Ці кошти допоможуть сім’ям зібрати дітей до школи та купити необхідні речі», – повідомив прем’єр.

Нагадаємо, що в Україні запланували збільшити допомогу для сімей, що входять в категорію малозабезпечених. Протягом 2021 року ця будуть робити двічі: перший раз влітку, в липні, а потім в грудні. Такі дані оприлюднили в Міністерстві юстиції.

Відомо, що така соціальна допомога надається щомісяця в грошовій формі, а розмір варіюється в залежності від сукупного доходу членів малозабезпеченої сім’ї. Дані подаються за останні 6 місяців.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу