Антикорупційні органи відновили слідство у справі Сергія Арбузова

Поділитися:

Антикорупційний суд відновив розслідування у справі колишнього високопосадовця Сергія Арбузова. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового».

Першого віцепрем’єр-міністра та ексголову Нацбанку часів Віктора Януковича звинувачують у розтраті державних коштів. Правоохоронці твердять: Сергій Арбузов, користуючись службовим становищем, привласнив гроші Нацбанку через незаконне товариство «Банківське телебачення», яке йому і належало.

Через цю схему з 2011 по 2013 роки чиновник привласнив щонайменше 220 млн гривень, певні у ГПУ. З червня 2014-го Сергій Арбузов перебуває у міжнародному розшуку й нібито переховується на території Росії. Досудове слідство у справі ексголови Нацбанку завершили у січні минулого року, однак справа до суду та вироку не дійшла.

Раніше повідомлялося, що керівництво Музею Революції Гідності підозрюють у великих розкраданнях грошей. Гроші на реконструкцію отримали, а будівельні роботи так і не почали. Керівництво Музею Революції гідності запідозрили у розкраданні 111 млн грн. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею зловживання службовим становищем.

Також ми писали й про те, що СБУ повідомила про масштабні розкрадання на «Укрзалізниці».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу