50 тис. українців отримали газ по акції

Поділитися:

Близько 46 тисяч громадян України приєдналися до акції “Твоя енергонезалежність” і купили необхідний обсяг газу за літньою ціною незадовго до старту опалювального сезону. Про це повідомляється на Facebook-сторінці порталу для споживачів газу 104.ua.

“Перед початком поточного опалювального сезону близько 46 тисяч бюджетних українців взяли участь в акції” Твоя енергонезалежність “і забезпечили себе на холодний період газом за привабливою ціною”, – зазначено в повідомленні.

Відомо, що учасникам акції було надано доступ до газу по літній ціні вже з 1 жовтня. Для цього їм не довелося подавати заявки на використання.

Так, поки акційний газ не буде витрачений, користувачеві потрібно буде додатково платити лише за розподіл (доставку). Використавши весь обсяг передплаченого газу до 31 березня 2021 року споживач почне отримувати блакитне паливо на загальних умовах і оплачувати його за поточною ціною в період споживання.

Якщо весь обсяг акційного газу не буде використаний до 1 квітня, постачальник поверне йому залишок грошей або використовує їх для майбутніх платежів.

Слід зазначити, що щомісяця постачальник буде відправляти користувачеві рахунок із зазначенням витраченої кількості газу.

Нагадаємо, що за підсумками листопада місяця запаси зрідженого газу в Україні збільшились на 12,1%. Про це свідчать дані Державної служби статистики України.

Такий результат був представлений в порівнянні з даними жовтня поточного року. Вказується, що фактично за один місяць Україна збільшила свої запаси зрідженого газу на 12,1% – до 22,15 тисячі тонн ресурсу.

Раніше повідомлялося, що Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг прийняла проект постанови про підвищення тарифу на газ для українських операторів газорозподільних мереж.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу