Луческу очолив «Динамо»

Поділитися:

Сенсаційне призначення в українському футболі – Київське Динамо на своєму офіційному сайті оголосив про призначення головним тренером команди екс-наставника донецького Шахтаря Мірчі Луческу.

«Сподіваюся, що з приходом його тренерської команди відродяться переможні традиції київського Динамо, він завоює багато титулів, і вболівальники будуть оцінювати Мірчу за його результатами. Успіхів йому, удачі. А всім, чим можу, я йому допоможу », – сказав президент Динамо Ігор Суркіс, коментуючи призначення Луческу.

«Хочу представити Мірчу Луческу, одного з кращих тренерів в світі», сказав президент Динамо, представляючи нового тренера.

Деталі контракту поки що уточнюються, тому ще не зовсім ясно, за яких умов Луческу може бути звільнений. Зате відомо, що попередній головний тренер, Олексій Михайличенко, разом зі своїми помічниками був звільнений за незадовільні результати і сумну гру “Динамо”.

Призначення викликало обурення і нерозуміння з боку уболівальників як «Динамо», так і «Шахтаря».
Рух “WBC ультрас” Динамо “на сторінці в Facebook вже заявило, що протестуватиме проти приходу” Містера “. Фанати кажуть, що сприймали чутки про можливе підписання контракту з колишнім тренером” Шахтаря “в якості невдалого розіграшу. Тепер же вважають такий хід керівництва “Динамо” плювком в очі уболівальникам.

Колишній форвард «Шахтаря» Чіпріан Маріка прокоментував призначення свого екс-наставника на пост головного тренера київського «Динамо»: «Фанати Шахтаря не зможуть переварити призначення Луческу в Динамо».

Луческу був головним тренером Шахтаря протягом 2004-2016 років, після чого очолив російський Зеніт. Останнім місцем роботи румунського фахівця була збірна Туреччини, яку він покинув в 2019 році.

Раніше ми писали, що в ФК «Динамо» звільнили весь тренерський штаб.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу