Зеленський розповів, у що варто інвестувати

Поділитися:

У ході зустрічі з американськими бізнесменам президент України Володимир Зеленський розповів про План трансформації України, спрямований на те, щоб залучити близько $300 млрд в українську економіку, повідомили в Офісі Президента.

«Ми можемо робити ці перетворення самі, але це займе близько 20−25 років, тому нам потрібна гарна підтримка з боку великих компаній, і ми будемо раді їм», — зазначив Зеленський.

Президент наголосив на тому, що Україна робить реальні, а не декларативні кроки для підтримки бізнесу. Тут він згадав земельну та банківську реформи.

Окремо Зеленський зупинився на інфраструктурних перетвореннях, програмі Велике будівництво, законі про концесію, реформі держконцерну Укроборонпром, енергетичних проектах та «зеленому» курсі.

«Також Володимир Зеленський згадав закон про «інвестиційних нянь», коли інвестор, який вкладає в Україну від 20 млн євро, має спеціальну підтримку з боку українського уряду», — розповіли в ОП.

Нагадаємо, США планують виділити Україні понад $ 463 млн на реформи. Підкреслюється, що реформи підсилюють демократичні інститути України, зміцнюють права людини і забезпечують справедливість на території країни.

Крім того, США зобов’язалися виділити Україні $ 60 млн на оборонні потреби і ще $ 45 млн гуманітарної допомоги.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу