В Україну почали прибувати учасники «Кримської платформи»

Поділитися:

В Україну сьогодні, 21 серпня, почали приїздити представники держав й організацій, які мають взяти участь у саміті «Кримська платформа». Зокрема, вже прибув грузинський прем’єр Іраклій Гарібашвілі.

Як сповістив у соцмережах глава українського уряду Денис Шмигаль, порядок денний Гарібашвілі передбачає насичену програму у Львові і Києві. Планують обговорити безпекові, торговельно-економічні, енергетичні та туристичні питання.

Окрім того, Шмигаль привітав прем’єра з прибуттям в Україну, наголосивши на подальшій підтримці суверенітету, територіальної цілісності Грузії, та подякувавши за аналогічну підтримку з боку грузинських партнерів.

Як відомо саміт «Кримська платформа» має відбутися у столиці 23 серпня. Повідомлялося, що на захід прибудуть представники не менше 44 країн й організацій.

Також ми писали, що 20 серпня, в Києві стартувала робота Офісу «Кримської платформи». Орган буде зайнятий контролем за виконанням Декларації про «Кримську платформу». Відповідний документ Україна зовсім скоро збирається укласти в рамках відповідного саміту. Нова структура працюватиме цілодобово.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу