В Україні знайшли понад 3 тисячі виробництв небезпечних продуктів харчування

Поділитися:

З початку року Державна продовольчо-споживча служба (Держпродпотребслужба) прийняла близько 3 086 тисяч рішень про обмеження роботи компаній харчової сфери. Сюди входять і місця розведення тварин, які нехтують санітарними правилами.

У відомстві уточнили, що рішення про обмеження було прийнято через виникнення і поширення небезпечних хвороб тварин. Були застосовані обмеження, які стосувалися можливого зараження і поширення хвороб тварин.

Варто уточнити, що Держпродпотребслужба уповноважена зупиняти діяльність сумнівних виробництв. Лише в першому півріччі таких налічується близько 500.

Нещодавно ми повідомляли, що прес-служба Кабінету міністрів оголосила, що Україна готова задовольнити зростаючий попит Китаю на українські продукти харчування і сільськогосподарську продукцію. Кабінет Міністрів відзначає зростання обсягів двосторонньої торгівлі між Україною та Китаєм, що є важливим сигналом про загальну зацікавленості підприємств і нових перспектив розвитку торговельно-економічних відносин. Також відомо, що відновлення прямого регулярного авіасполучення між Києвом і Пекіном, яке було перервано через карантин, стане важливим для зміцнення культурного, гуманітарного та комерційного взаємодії.

Також ми писали, що ажіотажний попит на продукти харчування, який почався після введення карантину, закінчився. Ціни на певні товари повернулися до своєї колишньої позначки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу