В Україні створять державний аграрний реєстр

Поділитися:

Комітет Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики найближчим часом розгляне законопроект про створення на території країни єдиного державного аграрного реєстру. Про це свідчать дані, представлені на сайті парламенту.

Як йдеться у порядку денному майбутнього засідання, розгляд про створення такого реєстру стане можливим при поданні окремого висновку з боку Головного науково-експертного управління – ГНЕУ.

Йдеться про закон «Про державну підтримку сільського господарства України» та інших законів України щодо функціонування Державного аграрного реєстру і вдосконалення державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції (р.№3295, н.д. С.Чернявскій і ін.).

Важливо згадати, що сам законопроект був зареєстрований в стінах Ради з кінця березня 2020 року за номером “3925”.

Як повідомлялося раніше, за станом на середу, 13 травня, портфель власників українських облігацій внутрішньої державної позики склав 852,22 мільярдів гривень. При цьому за останній тиждень портфель виріс на 2,68 мільярдів гривень.

За даними Національного банку України, це сталося головним чином за рахунок банків, які наростили портфель на 6,14 мільярдів гривень. У той же час іноземці, навпаки, скоротили портфель на 2,06 мільярдів гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу