В Білорусь відправиться українська делегація

Поділитися:

У Республіці Білорусь пройде засідання білорусько-української ради з питань ділового співробітництва.

За повідомленням Білоруської торгово-промислової палати, зустріч відбудеться 8 жовтня 2020 року в Гродно. Учасники обговорять перспективні напрямки розвитку торгово-економічного співробітництва, а також проблеми з веденням бізнесу.

Також будуть підписані двосторонні комерційні контракти і угоди.

На даний момент очікується, що у зустрічі візьмуть участь Посол Білорусі в Україні Ігор Сокол, глава дипмісії України в Мінську Ігор Кизим і глава БелТПП Володимир Улаховіч, а також глава Торгово-промислової палати та Геннадій Чижиков.

Не так давно ми писали, що в Білорусі тривають масові акції протесту. Після того, як працівник ОМОН застрелив активіста, в соцмережі з’явилися жахливі кадри. Зйомки вів співробітник МВС Білорусі. На кадрі видно, що активіст підходить до ОМОНу, після чого пролунав постріл.

Масові страйки можуть негативно позначитися на роботі компаній, так як конкуренти можуть скористатися ситуацією в столиці.

За словами президента Олександра Лукашенко, в першу чергу це стосується росіян і канадців. Він каже, що представники бізнесу з цих країн швидко все перевернуть. Особливо зараз, коли економіка починає оговтуватися від пандемії, всі країни борються за ринок збуту. І якщо Республіка Білорусь зупиниться зараз, вона ніколи не буде нарощувати виробництво.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу