Україна підписала угоду з США про встановлення лінії захищеного зв’язку

Поділитися:

Україна підписала угоду зі Сполученими Штатами Америки про встановлення лінії захищеного зв’язку. Про це свідчать дані на сайті президента України.

Відомо, що документ був підписаний Адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та Державним департаментом Сполучених Штатів Америки.

Сама угода передбачає створення нового каналу захищеного зв’язку між державами. Також в документі йдеться, що це демонструє надійну партнерський зв’язок між Україною і США.

«Це демонструє збереження і зміцнення двосторонньої довіри між Києвом і Вашингтоном, відповідає загальним українсько-американським інтересам по зміцненню миру і міжнародної безпеки», – йдеться там.

Нагадаємо, що «Укргідрометцентр» чекає кредиту від США. За кредитні кошти планується повністю оновити існуючу ще з 70-х років ХХ століття гідрометеорологічну систему, повідомляє директор організації.

У разі отримання кредиту «Укргідрометцентр» стане одним з кращих метеорологічних центрів в Європі, а також увійде в ТОП кращих Гідрометцентрів світу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу