Указ про продовження заборони російських соцмереж в Україні підписано

Поділитися:

В Україні продовжено заборону на роботу соціальний мереж. Відповідний указ пПрезідент Володимир Зеленський підписав в четвер увечері, 14 травня.

Як повідомила прес-службу Офісу президента, згідно з указом № 184, в Україні продовжено заборону на російські соціальні мережі “Вконтакте” і “Однокласники”.

Таким чином, цим указом вводиться в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2020 року “Про застосування, скасування та внесення змін до персональних спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції)”.

Контроль за виконанням рішення РНБО покладено на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Указ вступає в силу з дня його опублікування.

Нагадаємо, Верховна Рада України в середу, 13 травня, під час чергового позачергового засідання схвалила проект постанови №3319 «Про схвалення пропозицій про продовження терміну застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».

Таким чином сьогодні народні депутати запропонували Раді Національної безпеки і оборони України продовжити заборону на російські соціальні мережі. Документ, зокрема, підтримали 248 народних депутатів

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу