У вівторок відбудеться засідання Парламентської асамблеї Україна-Польща

Поділитися:

У вівторок, 23 червня, відбудеться позачергове засідання Парламентської асамблеї Україна-Польща. Діалог пройде в режимі “онлайн”, повідомляє прес-служба українського парламенту.

За даними ВР, засідання стартує в 11:00 за київським часом. В заході візьме свою безпосередню участь чинний заступник глави парламенту Олена Кондратюк і її польська колега з сейму Рішарда Терлецька.

В рамках перемовин Україна і Польща поговорять про подальші обопільні кроки в контексті підтримки економічного співробітництва між країнами-партнерами, яке знаходиться під загрозою через обмеження всесвітньої пандемії коронавиірусу.

Також обговорення сторін зачепить інфраструктурні питання і тему пропуску, митниці та працевлаштування українських заробітчан.

Очікується, що підсумки перемовин закріпляться підписанням спільної декларації XII сесії Парламентської асамблеї України і Республіки Польща.

Як повідомлялося раніше, Україна погодила з Європейським Союзом дату проведення спільного саміту, який за підсумками переговорів був призначений на 1 жовтня 2020 року.

Тим часом, в Європейській раді офіційно підтвердили дату проведення наступного саміту «Східного партнерства», який повинен відбудуться в березні наступного року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу