У Ради є питання до Мінфіну і Мінекономіки

Поділитися:

Питання до роботи Міністерства фінансів і Міністерства економіки України виникли у представників партії “Слуга народу”. Так, голова фракції заявив про можливість переглянути кадри в Кабінеті міністрів.

Нардепи “Слуги народу” всерйоз стурбовані призначеннями в Мінекономіки, особливо на ключові пости Митної служби України.

“І керівники цих служб – і митної, і податкової – просто повинні вступити в діалог з профільним комітетом, дати відповідь. Там є багато наших депутатів, вони з нами поділяться. І ми цю інформацію обов’язково далі будемо обробляти”, – сказав депутат фракції ” слуга народу “.

Нагадаємо, що в президентській фракції «Слуга народу» 247 народних депутатів. Серед них 153 – це люди, які володіють мільйонами. Виходить, що кожен другий депутат цієї партії – володар великих грошей.

Таку інформацію оприлюднив Комітет виборців України, виходячи з декларацій нардепів, розміщених на порталі НАПКА.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві економіки прогнозують, що протягом трьох років середньорічна вартість імпортованого газу буде рости на 19,6 відсотка – до 214 доларів за кубометр. Така ціна буде в 2023 році.

Очікується, що в 2021 році ціни на газ для населення зростуть на 19 відсотків. Але в цьому році ціни залишаться колишніми.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу