У Меркель допустили провал саміту з економіки

Поділитися:

Канцлер Німеччини Ангела Меркель припускає, що лідери Євросоюзу не дійдуть згоди щодо відновлення світової економіки. У той же час лідери Євросоюзу обговорюють бюджетний план на суму 1,85 трильйона євро, але в перші дні саміту єдиного рішення прийнято не було.

Як повідомляє видання Reuters, в Брюсселі також йде обговорення з питання створення фонду відновлення економіки на суму 750 млрд євро.

У свою чергу Меркель каже, що в ході обговорення є як багато намірів, так і багато позицій.

“Цілком можливо, що ніякого результату не буде”, – говорить вона.

Відзначимо, що за підсумками другого для саміту, лідери Євросоюзу не погодили питання формування бюджету на 2021-2027 роки. При цьому, спочатку саміт був скликаний для обговорення багатомільярдного фонду порятунку економіки.

Нагадаємо, що Європейська рада офіційно затвердив дату наступного саміту Східного партнерства, який відбудеться в березні наступного року. У 2021 року саміт пройде за участю кількох країн Євросоюзу, в тому числі України. Цікаво, що такі держави, як Молдова, Грузія, Білорусь і Азербайджан, були включені в список країн-учасниць.

Також ми писали про те, що Україна домовилася з Євросоюзом про дату спільного саміту, запланованого на 1 жовтня 2020 роки після переговорів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу