ТСК опублікувала попередній звіт щодо розслідування вибухів на складах боєприпасів

Поділитися:

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України з питань розслідування пожежі на складах боєприпасів в Чернігівській області опублікувала попередній висновок про розслідування скандального події. Дані були представлені в державному виданні “Голос України“.

Відзначимо, що в перелік справи одночасно входять події, що відбулися в місті Ічні, Кліновнке, Балкалеі, Сватове і Кривому Розі. Хронологічні рамки розслідування охоплюють період з моменту 2014 року і аж до подій 2018 року.

Повідомляється, що комісія буде розбиратися в цих справах ще протягом півроку. Також в звіті представлений ряд рекомендацій стосовно дій Офісу генерального прокурора України.

Загальний доповідь про підсумки розслідування ТСК збирається представити до 29 жовтня 2020 року в форматі публічного виступу з результатами в стінах Верховної Ради України.

Звіт Тимчасової слідчої комісії про виконану роботу заслухати на пленарному засіданні Верховної Ради України до 29 жовтня 2020 року”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики заслухав виступ глави Міністерства культури країни дотичного звільнення минулого мовного омбудсмена і призначення на його місце нового посадовця.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу