Світовий банк призначив нового повіреного у справах України

Поділитися:

Всесвітній банк призначив повіреного банку в справах Республіки Білорусь, Молдови та України. Новим директором став Аруп Банерджі.

Відомо, що Банерджі буде безпосередньо спілкуватися з чиновниками зазначених держав. Новий глава буде курирувати координацію і розробку кредитного кейса, а також, аналітичних продуктів.

Варто відзначити, що Аруп Банерджі буде вести діалоги з Міжнародною фінансовою корпорацією і багатосторонніх агентством з гарантування інвестицій.

До того, як Банерджі був призначений на цю посаду, він працював регіональним директором Світового банку для Європейського Союзу.

Нагадаємо, що у Світовому банку прогнозує спад світової економіки на 5,2 відсотка через пандемію коронавируса. За словами експертів, це найсильніший спад економіки з часів Другої світової війни. У країнах з розвиненою економікою очікується спад активності на 7 відсотків, скорочення ринку на 2,5 відсотка, а зменшення доходів на душу населення на 3,6 відсотка.

Також ми писали про те, що Україна отримає 135 мільйонів доларів від Світового банку для додаткового фінансування спільного проекту щодо поліпшення сектора охорони здоров’я в країні. Кошти, виділені Світовим банком, будуть направлені на додаткове фінансування проекту «Покращення громадського здоров’я на службі людей». 35 мільйонів доларів будуть спрямовані на заходи щодо посилення захисту населення і протидії поширенню коронавируса нового покоління, який поширився по всьому світу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу