Суд Вашингтона вимагає у Білого дому оприлюднити листи по Україні

Поділитися:

Федеральний суд Вашингтона зажадав від Білого дому оприлюднити листи по Україні. Йдеться про електронне листування, яка має відношення до скандалу щодо блокування військової допомоги Києву з боку Сполучених Штатів Америки, повідомляє “Law and Crime“.

Відзначимо, що таке рішення затвердила на останньому засіданні органу суддя Емі Джексон, яка зобов’язала Адміністрацію чинного глави США Дональда Трампа надати зазначену інформацію.

При цьому раніше Білий дім неодноразово відмовлявся афішувати зазначені листи. Як до цього коментував заступник юриста бюджетного управління Білого дому Гедері Уолш, електронне листування містить повноцінну інформацію про дати та терміни військової допомоги Україні, її обсяги та причини блокування.

Цікаво, що в самому діалозі імовірно брали безпосередню участь сам президент, його віце-президент, а також радник президента.

Як повідомлялося раніше, комітет Сенату Сполучених Штатів Америки візьме участь в голосуванні з розслідування діяльності консалтингової компанії «Blue Star Strategies», яка має прямо ставлення до скандальної справи про українську компанію «Burisma» і корупційного зв’язку сина кандидата в президента США Джо Байдена – Хантера Байдена .

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу