Путін прибув з візитом в анексований Крим

Поділитися:

Міністерство закордонних справ України висловило протест з приводу приїзду президента Росії Володимира Путіна з візитом в анексований український Крим.

У МЗС зазначили, що цей візит не узгоджувався з українською стороною, це є неприпустимим в разі відвідування території України в її міжнародно визнаних кордонах, включаючи АРК Крим і місто Севастополь.

«Україна в черговий раз засуджує заходи Російської Федерації щодо подальшої мілітаризації Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, яка становить істотну загрозу регіональній безпеці. У зв’язку з цим, Міністерство закордонних справ України вимагає від російської сторони негайно припинити всі згадані вище міжнародно-протиправні діяння і усунути всі наслідки, які вони викликали », – сказано в повідомленні відомства.

Відомо, що Путін приїхав в суднобудівний завод в Керчі, де заявив, що оборонні підприємства Криму обов’язково отримають замовлення. Також він взяв участь в церемонії початку будівництва двох кораблів для російського військово-морського флоту.

Нагадаємо, що Туреччина готова визнати Кримський півострів частиною російської території, якщо кримським татарам там буде добре.

Як зазначив радник президента Турецької Республіки Ісмаїл Сафі, кримські татари давно пов’язані історією з Туреччиною. Тому, влада країни хоче процвітання братнього народу.

Раніше повідомлялося, що відомий європейський політик, член Іспанської соціалістичної робочої партії Жозеп Боррель вважає помилкою введення США санкцій проти різних компаній, частина з яких має велике значення для ЄС.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу