Профільні комітет пропонує депутатам заслухати главу НБУ на завтрашньому засіданні

Поділитися:

Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував включити до порядку денного позачергового засідання Верховної ради 13 травня виступ глави Національного банку України Якова Смолія.

Таке рішення було прийнято під час засідання комітету у вівторок, 12 тра Як сказано в повідомленні Інформаційного управління парламенту, Смолій в середу представить в парламенті доповідь про діяльність НБУ.

Комітет також ухвалив рішення взяти до відома доповідь Смолія про діяльність Національного банку, який було заслухано та обговорено під час онлайн-засідання комітету в п’ятницю, 8 травня.

Нагадаємо, в п’ятницю, 8 травня, Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики заслухав звіт голови Національного банку України Якова Смолія. Глава НБУ звітував перед депутатами про діяльність регулятора.

Про це в середу, 6 травня, на своїй сторінці в Facebook написав голова комітету Данило Гетманцев. За його словами, буде забезпечена відеотрансляція виступу.

У свою чергу Смолій в своєму Twitter написав, що в цьому році карантин вніс корективи в терміни щорічного звіту у Верховній Раді.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу