Прихильники Навального заявили про розпуск всіх своїх штабів

Поділитися:

Соратник Олексія Навального Леонід Волков оголосив, що офіційно розпускає мережу регіональних штабів російського опозиційного політика. Про це йдеться в його телеграм-каналі.

У відеозверненні на своєму Youtube-каналі Волков заявив, що продовження роботи мережі штабів Навального «в нинішньому вигляді неможливе».

«Воно негайно буде підведене під статтю про екстремізм і спричинить за собою кримінальні терміни для тих, хто працює в штабах, хто співпрацює з ними, хто їм допомагає», – каже він.

У Росії Московський міський суд 27 квітня заборонив очолюваним ув’язненим опозиційним політиком Олексієм Навальним організаціям виконувати певні дії. Ідеться про «Фонд боротьби з корупцією» (ФБК) та «Фонд захисту прав громадян».

Які саме заборони запроваджені, в рішенні не розкривається, оскільки справа розглядається в закритому режимі.

26 квітня прокуратура Москви припинила діяльність регіональних штабів прихильників Навального до рішення у справі про визнання ФБК екстремістською організацією.

У Росії «Фонд боротьби з корупцією» та «Фонд захисту прав громадян» визнані організаціями, що виконують функції так званих «іноземних агентів». Організації не згодні з таким статусом.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу