НАЗК опублікувало Антикорупційну стратегію

Поділитися:

У Національному агентстві з попередження корупції представили нову стратегію, розраховану на боротьбу з корупцією. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначена програма охоплює період часу з 2020 по 2024 рік. Вона була затверджена за підсумками публічних обговорень понад 30 експертів. Також участь у вирішенні брали 12 громадських організацій.

У повідомленні глави НАЗК йдеться, що така консолідована робота говорить про згуртованість та бажанні подолати корупцію.

У НАЗК обіцяють, що ефект від реформи українці зможуть відчути вже через 2 роки після її впровадження.

Також в стратегії були враховані побажання європейських партнерів України, які можна розцінювати, як міжнародні рекомендації з боку ЄС.

“В Антикорупційній стратегії враховані міжнародні рекомендації, передові практики та зобов’язання України, які вказані в меморандумі про співпрацю з Міжнародним валютним фондом і Європейським Союзом», – йдеться в повідомленні структури.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції України не мало можливості почати перевірку електронних декларацій чиновників.

За словами глави відомства, причиною такого інциденту є затримка реєстрації нового порядку декларування Міністерством юстиції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу