Нагірний Карабах атакує вже територію Азербайджану

Поділитися:

Президент Арцаха Араік Арутюнян заявив, що попри численні попередження, азербайджанська армія продовжує завдавати ударів по мирному населенню Степанакерта. При цьому, Азербайджан використовує системи «Полонез» і «Смерч».

“Відтепер військові об’єкти, постійно розташовані у великих містах Азербайджану, стали об’єктами Армії оборони Арцаха”, – попередив політик.

Треба відзначити, що президент Арцаха закликав азербайджанський народ якомога швидше покинути ці міста, щоб уникнути можливих втрат.

“Вся відповідальність за все це лежить на військово-політичному керівництві Азербайджану”, – підсумував політик.

Нагадаємо, що офіційний представник генерального секретаря Організації Об’єднаних Націй Стефан Дюжаррік закликає до допуску в зону конфлікту між Вірменією та Азербайджаном моніторингової місії ОБСЄ.

Крім цього, Дюжаррік не зміг підтвердити інформацію про втручання в конфлікт Туреччини.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві закордонних справ Вірменії заявили, що країна готова почати переговорний процес з Азербайджаном про припинення військових дій в Нагірному Карабасі.

Відомо, що вірменські чиновники стурбовані діями Азербайджану і Туреччини. Крім цього, в МЗС Вірменії вважають, що участь в конфлікті представників з інших країн значно підвищує ризик великомасштабної війни.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу