«Міністр Абрамовський не відзвітувався перед РНБО за свою роботу» – нардеп

Поділитися:

Народний депутат від партії «Слуга народу» в рамках ефіру на «Першому Діловому» телеканалі пред’явила претензії до міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України. Вона заявила, що пан Абрамовський ухилився від відповіді щодо звіту по своїй роботі.

При цьому нардеп звернула увагу на факт того, що всі міністри зобов’язані звітувати перед РНБО і Президентом України відповідно до указу №77. Саме цим документом встановлено, що Рада національної безпеки і оборони України має право відстежувати, як виконуються укази глави держави.

Однак міністр 15 жовтня 2021 року відзвітувався таким чином, що в результаті ним написано заяву про звільнення. «Тому, шановні міністри задумайтеся, будь ласка, так як це дзвіночок, який, як я кажу, давно вже в очікуванні. Люди повинні нести відповідальність », – заявила чиновниця.

«Кожна проблема має прізвище. Це відповідальні особи, маючи указ Президента, чітко з дедлайнами, чітко з відповідальністю його не виконали », – додала нардеп.

Раніше ми писали про гучну заяву Мураєва, який звинуватив Офіс Президента у вимаганні половини акцій на телеканал «Наш».

Також ми писали про те, що Ірина Верещук спростувала претензії Мураєва, звернувшись до уряду з проханням відреагувати на ситуацію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу