Лукашенко поскаржився на тиск з боку Росії

Поділитися:

В рамках зустрічі з главою КДБ Валерієм Вакульчиком, президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що в країні кілька пандемій, з якими влада веде боротьбу. При чому, це стосується не тільки сфери охорони здоров’я, а й політики, економіки та сфери інформації.

Слова глави держави наводить державне агентство БелТА.

Лукашенко розповів своєму співрозмовнику, що перша пандемія – медична, але тут проблем немає, та як вона долається поступово. Далі слід політична і економічна пандемії. Тут накладається, як вибори, так і світову кризу. Третій вид епідемії – інфопандемія.

«Сьогодні в інтернет закидаю все, що завгодно. Інформацію підкидають всі, як іноземці, так і наші брати. Ми це все бачимо », – сказав Лукашенко.

Нагадаємо, що нинішній президент Білорусі Олександр Лукашенко знову висуває свою кандидатуру на посаду президента країни.

При цьому варто уточнити, що напередодні він заявив про зміну конституції Білорусі, сказавши, що країна повністю поміняє верховний закон вже в найближчі п’ять років.

Як повідомлялося раніше, за словами президента Олександра Лукашенка, Білорусь долає всесвітню пандемію коронавируса, і зазначив, що все проходить, так би мовити «без шуму і пилу».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу