Лондон та Брюсель не можуть домовитися про взаємовідносини після Brexit

Поділитися:

Переговори, які у Європі вже назвали вирішальними, розпочалися після великої перерви. Станом на зараз Велика Британія та Євросоюз мають виділити головні правила та укласти між двома сторонами торгівельну угоду. Йдеться про час, коли завершиться перехідний період Brexit.

Під час перемовин запланована зустріч двох парламентарів з двох сторін. Велику Британію представлятиме Девід Фрост, а ЄС – Мішель Барньє. Важливим результатом цих зустрічей має стати подолання існуючих розбіжностей та налагодження робочих стосунків. Домовитися про угоду та всі її правила обидві сторони хочуть ще до кінця поточного року.

Ще наприкінці вересня повідомлялося, що Велика Британія та Євросоюз витрачають час на марні перемовини.

Також ми писали, що влітку поточного року у ЄС готувалися до втрат в економіці після Brexit. Зокрема, Європейська Комісія опублікувала перелік порад для країн-учасниць Європейського союзу в контексті підготовки до складного економічного період після виходу Великобританії зі складу об’єднання або ж іншими словами, після здійснення процедури Brexit. Відповідний документ опублікований на офіційному сайті Європейської Комісії. Важливо сказати, що мова йде про часовий етап, який настане з моменту 31 грудня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу