Керівник фонду держмайна призначив себе головою наглядової ради ОПЗ

Поділитися:

Керівник Фонду держмайна Дмитро Сенніченко призначив себе головою наглядової ради ПАТ “Одеський припортовий завод”. Про це йдеться в повідомленні директора Одеського припортового заводу Миколи Щурікова, який обурився цією ситуацією на своїй сторінці в Facebook.

У своїй публікації чиновник порівняв поточним стан справ з романом російського письменника Льва Миколайовича Толстого, проводячи паралель з його бестселером “Анна Кареніна”.

Сьогодні Сенніченко, зрозумівши, що організовану злочинність не перемогти, вирішив її очолити. Отже, Ігнатовський вже не глава Наглядової ради ОПЗ. Сенніченко тепер сам себе призначив всюди першим. Кінець вже близький, а плюшки так хлопці і не поділили“, – йдеться в повідомленні .

Також до матеріалів він додав фотографію-документ, в якому йдеться про призначення Сенніченко на пост голови наглядової ради ОПЗ.

Нагадаємо, що апеляційний суд скасував заборону, який Окружний адміністративний суд наклав на Фонд державного майна в питанні зміни керівництва публічного акціонерного товариства «Центренерго».

Раніше Фонд державного майна анонсував свої плани на приватизацію найбільшої компанія з виробництва електричної та теплової енергії – Центренерго.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу