ГРУ знову попередило українців про атаку з РФ

Поділитися:

Інформаційна війна Російської Федерації проти України знову відновилася. Так, проросійські ЗМІ продовжують дискредитувати українську владу і вище військове керівництво. Таку інформацію оприлюднили в Головному розвідувальному управлінні Міністерства оборони України.

Відомо, що Російська Федерація перейшла до “активної фази” інформаційної війни проти України. На території нашої країни нібито активно діють ЗМІ, агенти впливу і журналісти, метою яких є дискредитація роботи уряду.

Крім цього, окремим пунктом кампанії нібито є постійна критика дій української влади в області вирішення соціальних та економічних проблем, а також боротьби президента і уряду проти поширення коронавірусної інфекції.

У ГУР вважають, що ці дії свідчать про ослаблення російських позицій. Передбачається, що РФ все далі від досягнення поставлених в Україні цілей. Саме з цією метою пропагандистська машина Кремля була запущена на повну потужність.

Однак в Головному управлінні розвідки сподіваються, що в українських громадян виробився стійкий імунітет до хитрощів російських пропагандистів.

Нагадаємо, що в Кабінеті міністрів України планують дати політичну реакцію Росії у відповідь на масову паспортизацію з боку останньої російськими документами жителів ОРДЛО. Для цього уряд вніс ряд потрібних пропозицій на розгляд Ради національної безпеки і оборони України.

Раніше повідомлялося, що народні депутати поки не планують розглядати законопроект про заборону «пропаганди гомосексуалізму і трансгендерів». Про це повідомили в партії «Слуга народу».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу