Генпрокурор і голова НБУ можуть піти зі своїх посад

Поділитися:

Кадрові ротації у владних кабінетах, що так жваво обговорюються вже кілька тижнів поспіль, схоже, починають набувати реальних окреслень: і, якщо зранку мова йшла про можливу відставку з посади спікера парламенту – Дмитра Разумкова, то нині говорять і про посаду генпрокурора, інформує телеканал «Перший Діловий».

За даними ЗМІ, крісло захиталося і під Іриною Венедіктовою, яку може замінити, швидше за все, прокурор Києва Олег Кіпер. На черз, за інформацією ЗМІ, заміна голови Нацбанку Кирила Шевченка. Його місце може зайняти Тимофій Милованов – радник голови Офісу Президента.

Будуть кадрові зміни в Нацраді з інвестицій та наглядовій раді «Укроборонпрому». Окрім того – уже давно назрівають відставки кількох міністрів у Кабміні та заміна деяких очільників облдержадміністрацій.

Нагадаємо, що Кабмін звільнив заступника міністра енергетики, який курує вугільний сектор.

Раніше уряд ухвалив низку кадрових рішень. Було звільнено очільника Державної міграційної служби Максима Соколюка, який керував відомством з грудня 2015 року. Звільнено також заступника глави Міністерства закордонних справ Василя Боднара, який працював на цій посаді з листопада 2017 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу