Директор ЦРУ відвідав Берлін

Поділитися:

Директор Центрального розвідувального управління Вільям Джозеф Бернс відвідував Берлін за тиждень до офіційного візиту держсекретаря Ентоні Блінкена до Німеччини. Про це пише The Wall Street Journal.

За інформацією видання, метою поїздки Бернса було переконати країни Євросоюзу досягти єдності щодо жорсткішої реакції на дії Москви щодо України.

Зазначається, що Бернс провів переговори з канцлером Німеччини Олафом Шольцом та представниками розвідки з російсько-українського питання та можливого розвитку ситуації. Він зазначив, що у разі вторгнення Росії до України необхідно перекрити газопровід «Північний потік-2».

При цьому Шольц у відповідь публічно не підтверджував, що Німеччина заморозить газопровід у разі російського вторгнення.

Нагадаємо, що німецький канцлер Олаф Шольц планує в січні 2021 зустрітися з російським президентом Володимиром Путіним, повідомляє видання Bild, посилаючись на джерела.

Зазначається, що вже відбувається підготовка до зустрічі Шольца з Путіним. Радник канцлера ФРН зовнішньополітичної сфери Єнс Плетнер готує переговори вже два тижні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу