Держдеп США зменшуватиме ризики для України від «Північного потоку-2»

Поділитися:

Під час саміту з кліматичних змін, що проходять у шотландському Глазго, президент Володимир Зеленський особисто зустрівся з держсекретарем Сполучених Штатів Америки, який у свою чергу запевнив у тому, що США продовжить зміцнювати енергетичну безпеку країни.

Він зазначив, що Америка та її союзники підтримають Україну, мінімізуючи ризики, які можуть виникнути після запуску російського газопроводу «Північний потік-2», а також продовжать позитивно впливати на енергетичну безпеку країни.

Відомо, що у разі запуску газопроводу «Північний потік-2», система якого об’єднує РФ та Німеччину, Україна може опинитися у зоні ризику не лише економічного, а й безпеки її загалом.

Держсекретар США також привітав рішучі кроки, які вживає Україна для боротьби з корупцією.

Раніше ми повідомляли про зустріч Володимира Зеленського із Джо Байденом. Під час переговорів сторони обговорили безпекову ситуацію на сході України.

Також ми писали про те, що президент України ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони (РНБО) щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних санкцій.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу