У Польщі пройшла потужна злива з ураганом

Поділитися:

Польща оговтується від потужного буревію та зливи, які накрили країну напередодні. Штормовий вітер пошкодив дахи будівель, повалив дерева, а сильний дощ призвів до підтоплень, інформують тамтешні ЗМІ.

Зазначається, що рятувальники працюють над ліквідацією наслідки негоди, зокрема, відкачують воду та прибирають повалені дерева та гілки. За даними медіа, за пів дня рятувальні служби виїжджали на виклики більше 2,6 тисяч разів.

Також негода залишила без електропостачання більше 23 тисяч громадян.

Зокрема, у Кракові затоплені вулиці і повалені дерева заблокували рух трамваїв. Там також сильний вітер позривав дахи з будівель.

За попередніми даними, обійшлося без постраждалих.

Раніше ми повідомляли, що синоптики закликали деякі області в Україні готуватися до сильних злив. Так, за словами синоптика Наталки Діденко, циклон, який приніс сильні зливи у Ялту та Приазов’я, 19 червня, зміститься в Одеську область. Також прогнозувалося, що зливи з великою ймовірністю зачеплять і Миколаївську область та захід України.

Нагадаємо, що раніше столиця Італії, Рим, потерпала від сильного шторму, який призвів до повеней у низці районах столиці. За інформацією тамтешніх ЗМІ, злива почалася 8 червня, і накрила переважно північну його частину.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу