У Миколаївській області горить «Епіцентр» – підозрюють підпал

Поділитися:

Держслужба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомила про пожежу в смт. Первомайськ. Займання сталося в будівлі ТЦ “Епіцентр”.

Відомо, що над гасінням пожежі працюють два відділення 23 державної пожежно-рятувальної частини, місцева пожежна охорона “Підгородня”. Крім того, на місце загоряння також направлені додаткові пожежні команди із сусідніх населених пунктів.

“Орієнтовна площа і причина встановлюється. Проведено евакуацію персоналу і відвідувачів. За попередніми даними, ніхто не постраждав”, – сказано в повідомленні ДСНС.

За даними прес-служби “Епіцентру”, причина пожежі – навмисний підпал. Так, один з відвідувачів ТЦ приніс з собою пляшку з легкозаймистою сумішшю, облив невідомою речовиною стенди з ковроліном і лінолеумом і підпалив їх.

“Охорона центру відразу відреагувала на ситуацію, але зловмисник схопив сокиру і ніж і накинувся на співробітників” Епіцентру “, поранивши одного з них. Охорона торгового центру затримала чоловіка і передала поліції”, – відзначили в прес-службі “Епіцентру”.

При цьому другий зловмисник зник і його розшукують правоохоронці. Однак, в Національній поліції в Миколаївській області повідомили, що одного з паліїв затримати все-таки вдалося.

Нагадаємо, що всім тим, хто залишився в живих, але постраждалим від вогняної стихії, що розігралася в будинку для літніх людей в Харкові 21 січня, а також сім’ям згорілих заживо буде призначена від держави грошову допомогу.

Раніше повідомлялося, що 17 січня в Одесі спалахнув триповерховий будинок. Інцидент стався на вулиці Посмітного 10/12. Відомо, що в будівлі розташовувався готель і масажний салон. За словами очевидців і постояльців готелю на другому поверсі загорілася проводка. Хоча за день до події її лагодили.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила