Курорт Буковель затопило (фото)

Поділитися:

На дорозі між Яремче та Микуличин на Прикарпатті стався зсув. Через рясні зливи затопило курорт “Буковель” в Івано-Франківській області.

Як повідомляють очевидці, дорога на Буковель в двох місцях зруйнована і заблокована: на дорозі між Яремче та Микуличин стався зсув, а в Татарові річка підмила дорогу. У самому Микуличині теж розлився потік.

Потоки води затопили вулиці з котеджами в “Буковелі”, постраждали десятки населених пунктів в Івано-Франківській області. Також через стихію перекрито рух на дорогах державного значення в регіоні.

Нагадаємо, що причиною обвалу будинку, який стався в понеділок увечері, 18 травня, в Одесі, стало зміщення грунту.

До таких висновків прийшли експерти, після огляду місця події. Як повідомляє прес-служба поліції області, посилаючись на слова начальника Головного управління Національної поліції Олега Беха, у будинок був невеликий крен.

Раніше повідомлялося, що в Одеській області в ніч на вівторок, 31 березня, стався зсув. В результаті стихійного лиха загинули двоє чоловіків.

Як повідомляє Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одеській області, інцидент стався в селі Алтестово Біляївського району. Інформація рятувальникам надійшла близько п’ятій годині ранку. Уже на місці було встановлено, що на березі Хаджибейського лиману двох людей засипало землею.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу