Азербайджан і Вірменія вступили у війну

Поділитися:

У Міністерстві оборони Азербайджану заявили, що в ході операції в районі Нагірного Карабаху збройні сили країни взяли під контроль кілька сіл на Фізулінському-Джабраільском напрямку.

“В ході контрнаступальної операції в Фізулі-Джабраільском напрямку звільнені ряд сіл, довгі роки перебували під вірменської окупацією. Зокрема, села Гараханбейлі, Гарвянд, Горадіз, Йухари Абдулрахменли Фізулінського району, Джабраільского району – Боюк Мярчанли і Нюзгяр звільнені”, – заявив глава відомства .

Відомо, що підрозділи азербайджанської армії знищили ряд вірменських постів, а також взяли під контроль кілька висот.

Однак в прес-службі Міноборони Вірменії заявляють, що вірменські військовослужбовці знищили 4 вертольоти супротивника, 15 безпілотників, 10 танків і одну бойову машину піхоти. У відомстві також прокоментували заяву Азербайджану про “звільнення” сів, назвавши його черговою провокацією азербайджанської пропаганди.

Нагадаємо, що азербайджанський спецназ спробував напасти на позицію «Анвах» вірменських військовослужбовців, але їм вдалося відбити атаку, повідомляється в Twitter вірменського Міноборони.

За його попередніми даними, азербайджанські військові зазнали втрат.

Раніше повідомлялося, що Вірменія «закрита» для негромадян до 11 січня 2021 року. Таке рішення ухвалила влада країни через різке збільшення кількості хворих коронавірусів. Обмеження діятиме чотири місяці, але не факт, що влада обмежиться цим.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу