У столиці за три місяці евакуювали понад 17 тис. автомобілів

Поділитися:

За три місяці — з початку липня до кінця вересня поточного року — в столиці були евакуйовані 17 872 автомобілів. Йдеться про тих машинах, які були припарковані з порушеннями на вулицях, у дворах, біля громадських будівель. Такі відомості опублікувала пресслужба КМДА.

З точки зору фінансів, евакуація автомобілів, які порушили правила паркування в Києві, принесла до міського бюджету близько 5 млн гривень, і це лише за вказаний період часу.

У КМДА зазначили, що найчастіше машини евакуювали з пішохідних переходів, доріжок для руху велосипедистів та громадського транспорту, на виїздах і в’їздах в різні зони відпочинку в столиці. Також уточнюється, що більше порушників правил парковки спостерігається в центрі міста в робочий час.

Раніше повідомлялося, що в Києві хочуть заборонити примусову евакуацію автомобілів. Водії скаржаться на недотримання процедури оформлення та оплати штрафу паркувальниками, а також на складність процедури визволення машини зі штраф-майданчика.

Також ми писали про перший перехоплюючий паркінг, який почав працювати в середині серпня 2020 року. Він розташований у Святошинському районі столиці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу