У столиці обвалилася частина мосту – подробиці

Поділитися:

У Києві обвалилася частина конструкції шляхопроводу біля станції метро «Берестейська». У зв’язку з цим рух проспектом Перемоги частково перекрили. Про це повідомила патрульна поліція Києва.

«Через обвал частини конструкції Берестейського шляхопроводу патрульні перекрили під ним рух по лівій смузі. Очікується ускладнення руху по проспекту Перемоги в напрямку центральної частини міста», — йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, на автомобіль «ГАЗель», який проїжджав під мостом, впав шматок бетону. Зазначається, що уламок пробив з боку пасажира лобове скло. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

У «Київатодорі» повідомили, що фахівці КП «Київавтошляхміст» почали обстеження конструкцій шляхопроводу. Також додали, що у найкоротші терміни виконають першочергові протиаварійні роботи на споруді.

«За попередньою інформацією, сталося обвалення захисного шару бетону і частин перильного огородження. Надалі передбачена масштабна реконструкція. В рамках робіт планується замінити прогонову будову і прибрати колони, встановлені на проїжджій частині проспекту. Завдяки реконструкції ліквідують звуження, через яке трапляються затори», — йдеться у повідомленні Київавтодору.

Раніше ми повідомляли, що в Одеській області стався зсув ґрунту поруч із базою відпочинку «Перлина».

Також ми писали, що у Львівській області обвалився міст через річку Західний Буг.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу