У «Київпастрансі» пройшли обшуки

Поділитися:

Співробітники Головного управління Державної фіскальної служби в Києві під керівництвом Офісу генпрокурора викрили працівників КП «Київпастрансу» в ухиленні від сплати податків і привласненні бюджетних коштів.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«Правоохоронці встановили, що посадові особи підприємства в змові з працівниками відокремленого підрозділу« Київпастрансу »-« Дирекції з будівництва та утримання об’єктів транспорту і допоміжної інфраструктури»- і іншими суб’єктами господарської діяльності, зокрема, з ризиковими і транзитними суб’єктами підприємницької діяльності, протягом 2020 роки привласнили бюджетні кошти при проведенні робіт з реконструкції трамвайної лінії. Загальна вартість робіт склала понад 80 млн грн, значна частина яких була привласнена», – йдеться в повідомленні.

На даний момент призначена експертиза, яка встановить розмір завданих збитків.

Крім того, було встановлено, що ряд осіб, використовуючи реквізити «ризикових» СГД, сприяв співробітникам одного з товариств в ухиленні від сплати податків, що призвело до не надходженню до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

Під час обшуків було виявлено та вилучено фінансово-господарську документацію КП «Київпастранс» та комп’ютерна техніка.

Нагадаємо, накопичення комунальних структур і низька їх прибутковість істотно збільшують ризики для привласнення коштів столичного бюджету.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила