Світська левиця Демі Мур похвалилася стрункою фігурою в новому образі

Поділитися:

Знаменита американська світська левиця Демі Мур похвалилася стрункою фігурою в новому образі, здивувавши шанувальників ноткою молодіжного стилю в стильному луці. Відповідний знімок знаменитість показала на своїй сторінці в Instagram.

Відзначимо, що Демі, як і більшість американських знаменитостей коротає свої зоряні дні в карантині і буквально оточила своєю увагою шанувальників. Вона постійно ділиться с передплатниками сторінки цікавими публікаціями і подробицями зі свого особистого життя.

На своєму останньому фото 57-річна Мур показала, що вік для стрункої фігури – не вирок, і блиснула спортивними ніжками, примірявши на себе стильний джинсовий комбінезон в смужку та світлу футболку з кросівками.

Також свій стиль зірка доповнила сонцезахисними окулярами, не дивлячись на те, що знаходиться вдома. Примітно, що в руках у Демі знаходиться дощечка з грибами.

Полювання за скарбами Мореля“, – підписала свій знімок світська левиця.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Morel mushroom treasure hunt…🍄

Публикация от Demi Moore (@demimoore)

Як повідомлялося раніше, американська співачка, актриса і світська левиця Дженніфер Лопес похвалилася талантами своєї 12-річної доньки Емми, яка в стільки ранньому віці проявила дивовижний порив до творчості і написала власну книгу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу