Шарліз Терон перетвориться на безсмертного вбивцю для фільму “Стара гвардія”

Поділитися:

Знаменита улюблениця екранів актриса Шарліз Терон анонсувала тизер фільму за своєю участі “Стара гвардія”, який глядачі можуть побачити на екранах вже від 10 червня. Фрагмент стрічки актриса показала в своєму Twitter.

В фільмі актриса зіграє головну роль безсмертної тисячолітньої вбивці. Для картини Терон перевтілилася зі свого знаменитого холодного блонду в пекучу шатенку і надала зачісці хлоп’ячого вигляду.

Відзначимо, що фільм є рімейком на комікс Грега Руки і Леонардо Фернандеза. Виробництвом фільму займається компанія “Netflix”.

Сюжет розповість про групу воїнів, які вже декілька століть працюють найманими вбивцями і незважаючи на своє всесилля до сих пір не можуть знайти відповідь, чому все ще живі. У фільмі роль ватажка банди зіграє Шарліз.

Відзначимо, що серед касту зірок також засвітилися імена Гаррі Меллінг, Матіас Шонартс, Марвана Кензарі, Наташі Карам та інших.

Як повідомлялося раніше, американська студія Netflix презентувала перший музичний ролик комедії «Євробачення: Історія вогненної саги», у виконанні таких хедлайнерів музично індустрії, як Уілл Феррелл і Рейчел МакАдамс.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу