“Думаю, що колись це станеться”: Дорофєєва спростувала чутки про свою вагітність після розпаду колективу

Поділитися:

Екс-солістка українського музичного колективу “Время и стекло” Надя Дорофєєва спростувала чутки про свою вагітність після розпаду групи. Про це зірка повідомила в інтерв’ю проекту “Люди кажуть”, опублікованому на YouTube.

Відзначимо, що співачка вже протягом п’яти років є дружиною співака Володимира Дантеса, з яким познайомилася на самому початку своєї кар’єри.

Як поділилася в своєму коментарі Надя, з роками її відносини з Вовою тільки вдосконалюються, хоча на початку знайомства вона соромилася свого коханого, а сама пара зіткнулася з безліччю побутових конфліктів на зорі своїх відносин.

За словами Дорофеєвої, зараз у них з Дантесом все добре і вимушене перебування в карантині лише зміцнило особистісні відносини між парою.

Я на карантині зробила висновок, що чим довше ми з Вовою разом, тим краще у нас відносини. Здавалося б, уже можна було б повбивати один одного, але у нас це працює навпаки“, – поділилася співачка.

Також знаменитість спростувала чутки про свою вагітність, сказавши, що найімовірніше в майбутнім у них з чоловіком з’являться діти, але поки що цей момент все ще не настав.

“Ні, я не вагітна. Можу навіть показати живіт … Думаю, що коли це станеться, ми все одно будемо приховувати, але це не зараз”, – резюмувала Надя.

Як повідомлялося раніше, солістка популярного колективу «KAZKA» українська співачка Олександра Зарицька відвертий ролик, позуючи у ванній абсолютно голою.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу