Закон про азартні ігри можуть ветувати

Поділитися:

За повідомленням депутатів фракції “Слуга народу”, Верховна Рада може попросити президента повернути закон про легалізацію азартних ігор. Проти ухваленого закону активно виступила партія «Батьківщина», нардепи стверджують, що під час розгляду поправок до документа були допущені деякі помилки.

«Там є кілька технічних розбіжностей. Зараз зведемо це все разом і подивимося. Є два сценарії. Перший сценарій – все нормально і ми якось там техніко-юридичними правками це виправимо. Якщо ні – будемо просити президента ветувати із зауваженнями для того, щоб ще раз проголосувати », – пояснив депутат від” Слуги народу “.

Також у Верховній Раді вже зареєстровано два проекти постанов членів фракції «Батьківщина» і деяких позафракційних депутатів про скасування рішення парламенту щодо ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу. Ці проекти ще потрібно розглянути на комітеті і проголосувати в сесійній залі, щоб відкрити шлях до підписання закону про гральний бізнес.

Нагадаємо, що Верховна Рада прийняла довгоочікуваний закон «Про державне регулювання організації і проведення азартних ігор». У народі вже досить довгий час його називають, як закон про легалізацію грального бізнесу.

Раніше повідомлялося, до другого читання законопроекту «Про гральний бізнес» надійшло близько 3500 поправок. Про таке повідомила заступник голови парламентської фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук. Разом з тим, в Кабміні порахували, якщо документ стане законом, бюджет держави може отримати не менше 9 млрд гривень. Однак небезпека розвитку чорного ринку гральних послуг актуально – застерігають експерти.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу